Centrale verwarming Boom

Goede service
Professioneel advies
Nieuwbouw als renovatie

Home » Centrale verwarming Boom

Is de centrale verwarming van uw woning nabij Boom en Kontich toe aan vervanging? Of heeft u het idee dat er wel wat onderhoud aan gepleegd mag worden? Muysers Techniek voorziet u van het beste totaalpakket. Wij beschikken over specialisten, zoals monteurs, die u voorzien van de beste service. We komen al uw apparaten graag bij u thuis nabij Boom en Kontich bekijken, van traditionele centrale verwarmingen tot radiotoren met de allernieuwste toepassingen. Vervolgens bespreken we samen de beste oplossing die bij uw situatie past.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bel 0476-95 13 75

Uw centrale verwarming weer als nieuw met de specialist nabij Boom en Kontich

Heeft u, zoals de meeste mensen, een gasketel die uw centrale verwarming voedt en woont u dicht bij Boom en Kontich? Dan contacteert u Muysers Techniek voor onderhoud en meer. Is uw ketel op leeftijd? Dat kan desastreuze gevolgen hebben, en niet alleen voor de centrale verwarming. Als u een gasketel heeft die te veel gas gebruikt, dan kan dit schadelijk zijn voor uw gezondheid. Ook is het zo dat een goed afgestelde ketel u jaarlijks niet op kosten jaagt. Een slecht afgestelde doet dat wel!

Toe aan een nieuwe vorm van verwarming?

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van centrale verwarming worden moeiteloos bij u aangebracht door onze kundige monteurs en installateurs in de regio Boom en Kontich. Wat dacht u bijvoorbeeld van zonneboilers of thermische zonnepanelen?

Bel ons en ontdek wat mogelijk is

Wij kunnen alles voor u betekenen op het gebied van centrale verwarming in de buurt van Boom en Kontich. U bereikt ons door te bellen naar 0476 95 13 75. U bent een telefoontje verwijderd van een optimaal werkende ketel of een vernieuwend warmte systeem.

Ook interessant:

Neem contact op

Boomsesteenweg 41-4
2630 Aartselaar
België

T: 0476 95 13 75
E: muyserstechniek@skynet.be