Centrale verwarming Wilrijk

Goede service
Professioneel advies
Nieuwbouw als renovatie

Home » Centrale verwarming Wilrijk

Zoekt u een firma die uiterst professioneel onderhoud uitvoert aan uw centrale verwarming in de regio Wilrijk? Dan zit u altijd goed bij Muysers Techniek. Onze expertise rijkt ver en dat betekent dat men bij ons kan aankloppen voor herstellingswerk, onderhoud en voor het vervangen van gas- en stookolie installaties. Ook het plaatsten van thermische zonnepanelen is geen probleem. Deze rusten op uw dak en kunnen water verwarmen.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Bel 0476-95 13 75

Het beste onderhoud voor uw centrale verwarming in Wilgrijk en omstreken

Bij Muysers Techniek hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud aan cv-ketels in de regio Wilrijk. Dit is zeer belangrijk werk gezien een niet goed werkende centrale verwarming erg gevaarlijk kan zijn. Tevens is het zo dat wanneer wij uw centrale verwarming in de buurt van Wilrijk in topconditie houden, u veel geld bespaart op uw stookkosten. Wij werken alleen met de beste merken waarvan wij de meest courante wisselstukken op stock hebben:

  • Viessmann
  • Vaillant
  • Radson

Contacteer ons voor de beste service in Wilrijk

Wij staan in Wilgrijk en ver daarbuiten bekend om onze goede service en zorgvuldige manier van werken. Daarom neemt u contact met ons op via 0476 95 13 75. Ook kunt u uw gegevens online achterlaten en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Ook interessant:

Neem contact op

Boomsesteenweg 41-4
2630 Aartselaar
België

T: 0476 95 13 75
E: muyserstechniek@skynet.be