Over ons

Tom Mortier

Zaakvoerder

Onze zaakvoerder is Tom Mortier. Hij is niet de doorsnée zaakvoerder die je enkel achter zijn bureau vindt. Tom is namelijk nog steeds actief op de baan. Ook Tom begon eerst als medewerker in de zaak en is pas zaakvoerder sinds 2007. Hij naam toen de zaak over van meneer Muysers en heeft ondertussen de zaak uit kunnen breiden met meerdere werknemers.

Sacha Van Och

Administratief medewerkster

Het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie is Sacha Van Och. Zij is ondertussen al 20 jaar actief binnen het bedrijf en zorgt voor de planning en alle andere administratieve zaken.

Ken Reestman

Technieker

Voor een onderhoud of herstelling van uw installatie, komt Ken Reestman graag ter plaatse. Hij is ondertussen al 6 jaar een trouwe werkkracht binnen de firma. Door regelmatig een bijscholing te volgen, blijft hij volledig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, en kan hij zo de beste service garanderen.

Filip Temmerman

Installateur

Wanneer u een nieuwe ketel of stookplaats laat installeren, komt Filip Temmerman over de vloer. Hij is niet zomaar één van onze installateurs, maar onze hoofdinstallateur met maar liefst 10 dienstjaren op de teller.

Thierry Van Nimmen

Installateur

Een andere telg in onze ploeg van installateurs is Thierry Van Nimmen. Hij plaatst ondertussen al 2,5 jaar samen met zijn collega’s nieuwe toestellen en voert ook kleinere herstellingen uit.

Dominique Aerts

Installateur

Dominique Aerts vervolledigt ons team van installateurs. Hij is nog niet zo erg lang in dienst, maar je kan hem tegenkomen bij het plaatsen van nieuwe toestellen samen met zijn collega-installateurs.